dokter

(Digitaal) advies, boekhouding en fiscaliteit

Werken als loontrekkende arts of toch onder een zelfstandig statuut? Kiezen tussen eenmanszaak of doktersvennootschap? Is een associatie nodig of volstaat een doktersvennootschap? Wat met investeringen in onroerend goed? Op deze en veel meer andere vragen trachten we een antwoord op maat te bezorgen.

Als accountantskantoor begeleiden we u graag:

  • Bij het kiezen van de juiste rechtsvorm
  • Bij de oprichting van uw eenmanszaak of artsenvennootschap
  • Bij het voeren van uw boekhouding
  • Bij het vervullen van alle verplichtingen zoals het indienen van de jaarrekening en de fiscale aangiftes
  • Bij het optimaliseren van uw globale fiscale situatie

Als boekhoudkantoor doen we ons uiterste best om u hoogwaardige financiƫle diensten aan te bieden als onderneming in de medische sector. Of u nu een arts, tandarts, kinesist, verpleger of een andere professional bent in de medische sector, wij begrijpen dat u unieke behoeften heeft als het gaat om boekhouding, fiscale en financiƫle planning.

Onze medewerkers hebben elk hun specialiteiten en ervaring in het werken met bedrijven in diverse sectoren, waaronder ook de medische sector. Zij begrijpen de complexe aard van de sector en de nood aan vereenvoudiging van de administratie.

VDVAccountants

VDVAccountants is gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Naast het voeren van uw boekhouding kan u bij ons terecht voor onafhankelijk advies omtrent globale fiscale optimalisatie tegen acceptabele tarieven.

Wij hebben een unieke aanpak en beheren uw boekhouding in de cloud. Upload uw administratie in onze beveiligde omgeving. Raadpleeg uw rapporten online.
Paperless. Less is more.

VZW dient de boekhouding in