(Digitaal) advies, boekhouding en fiscaliteit

Technologie heeft ook in onze boekhoudwereld een grote impact. Vdvaccountants is dan ook een kantoor dat geheel digitaal werkt en medewerkers heeft die een grote affiniteit met de ICT-sector hebben.

Als gecertificeerd boekhoudkantoor doen we ons uiterste best om u hoogwaardige fiscale diensten aan te bieden als onderneming in de ICT-sector. Of u nu een consultant, ontwikkelaar of een ander soort IT-professional bent, wij begrijpen dat u unieke behoeften heeft als het gaat om boekhouding, fiscale en financiële planning.

Onze medewerkers hebben elk hun specialiteiten en ervaring in het werken met bedrijven in diverse sectoren, waaronder ook de IT-sector. Zij begrijpen de complexe aard van de sector en de nood aan automatisatie van de administratie.

Wij streven naar 100% digitaal

  • Uw cijfers binnen handbereik, op elk moment
  • Online inzicht in uw cijfers
  • Alles digitaal (indienen aangiftes en jaarrekeningen, rapportage, mogelijkheid web meeting)
  • Automatische koppeling met banken (Billit)

Fiscaal en financieel

We weten dat de IT-sector zich vaak richt op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe  technologieën. Boekhouding en fiscaliteit zijn wellicht niet uw sterkste punt of horen niet tot uw voornaamste interesses. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij het houden van uw fiscale administratie, zodat u zich kunt richten op wat u het beste doet.
Een boekhouding bijhouden is nu immers bij wet verplicht, elke medewerker in ons kantoor doet dan ook zijn uiterste best om uw administratie te vereenvoudigen en u bij te staan.

Ons gecertificeerd accountantskantoor zal u bijstaan in het vervullen van de fiscale verplichtingen zoals het indienen van de jaarrekening of belastingaangiftes en de periodieke verwerking van de BTW-aangifte.

VDVAccountants

VDVAccountants is gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Naast het voeren van uw boekhouding kan u bij ons terecht voor onafhankelijk advies omtrent globale fiscale optimalisatie tegen acceptabele tarieven.

Wij hebben een unieke aanpak en beheren uw boekhouding in de cloud. Upload uw administratie in onze beveiligde omgeving. Raadpleeg uw rapporten online.
Paperless. Less is more.

VZW dient de boekhouding in

Online boekhouding en rapportage

Uw boekhouding als zelfstandig ondernemer in de ICT-sector kan perfect online bezorgd worden. Wij voorzien u gratis van een app waarmee u heel eenvoudig uw betalingen kan beheren en opvolgen.
Ons boekhoudkantoor kan van daaruit alle nodige zaken raadplegen die noodzakelijk zijn voor het voeren van een boekhouding.

Een goede boekhouding vormt de basis van goede beslissingen. Naast de fiscale verplichtingen ondersteunen we u als ondernemer in de IT-sector door periodiek te rapporteren en daarin adviezen te verstrekken. U kan steeds te allen tijde uw boekhouding online raadplegen en hebt hierdoor meer inzicht in uw IT onderneming.

Eerste kennismaking

Eerste kennismaking is steeds vrijblijvend en kosteloos.

Win bij ons advies in over fiscaliteit en ga na of VDVAccountants een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf als boekhouder en fiscaal raadgever.

Starten als zelfstandig ondernemer?

Of u nu zelfstandig IT-consultant wordt, IT-manager, software developer of engineer: Wij zijn hier om u te ondersteunen bij uw boekhouding en financiële planning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen om uw bedrijf te starten én te laten groeien.