dokter

(Digitaal) advies, boekhouding en fiscaliteit

Werken als loontrekkende arts of toch onder een zelfstandig statuut? Kiezen tussen eenmanszaak of doktersvennootschap? Is een associatie nodig of volstaat een doktersvennootschap? Wat met investeringen in onroerend goed? Op deze en veel meer andere vragen trachten we een antwoord op maat te bezorgen.

Als accountantskantoor begeleiden we u graag:

  • Bij het kiezen van de juiste rechtsvorm
  • Bij de oprichting van uw eenmanszaak of artsenvennootschap
  • Bij het voeren van uw boekhouding
  • Bij het vervullen van alle verplichtingen zoals het indienen van de jaarrekening en de fiscale aangiftes
  • Bij het optimaliseren van uw globale fiscale situatie

Als boekhoudkantoor doen we ons uiterste best om u hoogwaardige financiële diensten aan te bieden als onderneming in de medische sector. Of u nu een arts, tandarts, kinesist, verpleger of een andere professional bent in de medische sector, wij begrijpen dat u unieke behoeften heeft als het gaat om boekhouding, fiscale en financiële planning.

Onze medewerkers hebben elk hun specialiteiten en ervaring in het werken met bedrijven in diverse sectoren, waaronder ook de medische sector. Zij begrijpen de complexe aard van de sector en de nood aan vereenvoudiging van de administratie.

VDVAccountants

VDVAccountants is gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Naast het voeren van uw boekhouding kan u bij ons terecht voor onafhankelijk advies omtrent globale fiscale optimalisatie tegen acceptabele tarieven.

Wij hebben een unieke aanpak en beheren uw boekhouding in de cloud. Upload uw administratie in onze beveiligde omgeving. Raadpleeg uw rapporten online.
Paperless. Less is more.

VZW dient de boekhouding in

Online boekhouding en rapportage

Ons boekhoudkantoor begrijpt het belang van tijdige en accurate financiële informatie voor uw praktijk.

Daarom maken we gebruik van professionele boekhoudsoftware en systemen om ervoor te zorgen dat uw administratie efficiënt wordt beheerd. De boekhouding van uw artsenvennootschap kan volledig online bezorgd worden. Als dokter voorzien we u ook van een gratis app waarmee u gratis alle betalingen kan beheren en opvolgen.

Hierdoor kunt u snel inzicht krijgen in uw financiële prestaties en strategische beslissingen nemen om uw praktijk te laten groeien.

Een goede boekhouding vormt de basis van goede beslissingen. Naast de fiscale verplichtingen ondersteunen we u als arts door periodiek te rapporteren en daarin adviezen te verstrekken. U kan steeds te allen tijde uw boekhouding online raadplegen waardoor u onmiddellijk meer inzicht hebt in uw doktersvennootschap.

Eerste kennismaking

Contacteer ons voor een vrijblijvende eerste kennismaking.

Win bij ons advies in over fiscaliteit en ga na of VDVAccountants een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf als boekhouder en fiscaal adviseur.

Starten als zelfstandig arts?


Of u nu zelfstandig arts als eenmanszaak wordt, of een artsenvennootschap wilt oprichten, of louter informatief je mogelijkheden wil verkennen: Wij zijn hier om u te ondersteunen bij uw boekhouding en financiële planning.

Ons boekhoudkantoor zal u bijstaan in het vervullen van de fiscale verplichtingen zoals het indienen van de jaarrekening of belastingaangiftes.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen om uw bedrijf te starten én te laten groeien.