Eerste kennismaking

Eerste kennismaking is steeds vrijblijvend en kosteloos.

Win bij ons advies in over fiscaliteit en ga na of VDVAccountants een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf als boekhouder en fiscaal raadgever.

Onze visie en waarden

  • De klant staat steeds op eerste plaats. In alles wat we doen proberen we zo correct mogelijk te zijn.
  • We streven ernaar zo efficiënt mogelijk te werken. Zowel voor de ondernemer als voor onszelf. Hierbij stellen we de klant alle nodige tools ter beschikking om de administratie aan te leveren en op te volgen.
  • We maken goed leesbare visuele rapporten op met een overzicht van de evolutie van de cijfers en de te verwachten winst.
  • We zijn gespecialiseerd in Accountancy/Fiscaliteit. Elke klant bekomt steeds een onafhankelijk advies. Als boekhoudkantoor hebben we geen enkele verplichting of binding met firma’s die actief zijn in de wereld van bank- / financiewezen, verzekeringen, beleggingen, sociale secretariaten, notarissen, revisoren, … .
  • We starten vanuit de boekhouding om te komen tot een globale fiscale optimalisatie. Elk dossier is specifiek maatwerk en alle adviezen worden persoonlijk met de klant uitgewerkt.
  • De medewerkers worden continue goed opgeleid zodat ze steeds proactief uw dossier kunnen opvolgen.

Over VDV accountants

Als Gecertificeerde (fiscale) Accountants zijn we een vooraanstaand zelfstandig kantoor in de regio van Aalst en Gent. We werken met een gemotiveerd team en bestaan reeds meer dan 20 jaar!

Klantenservice staat hierbij voorop en we streven naar een heel persoonlijke aanpak.

Wij zijn lid van het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA). Ons kantoor is een dynamische organisatie die zich heeft gespecialiseerd in fiscale adviesverlening en boekhoudkundige dienstverrichtingen voor alle zelfstandigen en KMO’s.