Een eerste lijnsadvies is steeds gratis en vrijblijvend.

Overweegt u te starten als zelfstandige, dan zit u vaak met heel wat vragen.
Wij werken voor u een vrijblijvende financiële simulatie uit zodat u vooraf weet of deze belangrijke stap in uw carrière een goede beslissing is.

We overlopen samen de voor- en nadelen en kijken welke rechtsvorm de meest voordelige manier is om van start te gaan.

Win bij ons advies in over fiscaliteit en ga na of VDV Accountants een meerwaarde kan betekenen voor uw bedrijf als boekhouder en fiscaal raadgever.

Wij streven ernaar dat onze klanten zo eenvoudig mogelijk hun documenten kunnen aanleveren.
Voor elke klant maken we een digitale brievenbus aan. Hierdoor kan er op zelf gekozen momenten op een eenvoudige manier de administratie worden bijgewerkt en houden wij als gecertificeerde (fiscale) accountants de vinger aan de pols.

We voorzien in de nodige software waarmee u heel eenvoudig uw volledige de boekhouding kan opvolgen. Verder kan u ook gemakkelijk uw verkoopfacturen opmaken, betalingen van klanten nazien, zelf betalingen uitvoeren/opvolgen.

VDVAccountants

VDVAccountants is gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Naast het voeren van uw boekhouding kan u bij ons terecht voor onafhankelijk advies omtrent globale fiscale optimalisatie tegen acceptabele tarieven.

Wij hebben een unieke aanpak en beheren uw boekhouding in de cloud. Upload uw administratie in onze beveiligde omgeving. Raadpleeg uw rapporten online.
Paperless. Less is more.

VZW dient de boekhouding in

Na verwerking van de boekhouding maken we een overzichtelijk dashboard op waarbij de resultaten visueel worden voorgesteld. Hierbij krijgt u een goed zicht op uw omzet, kosten en winst alsook op de geraamde belastingen.

We overlopen deze digitale rapporten samen en kunnen eenvoudig prognoses maken. Met een druk op de knop kunnen we elke factuur opnieuw raadplegen.

Met de visuals kan u snel zien hoe uw omzet/kosten evolueren t.o.v. vorig jaar. Of kan u eenvoudig zien wat er er gebeurt met het geld van het bedrijf (vb. investeringen, beleggingen, etc.).

Fiscale optimalisatie is onze passie en is onze hoofdprioriteit.

We maken periodieke rapporten op en kunnen aan de hand van heldere prognoses een accurate inschatting maken van het te verwachten resultaat. We overlopen steeds samen met U de verschillende optimalisatiemogelijkheden en werken proactief.