Meet us

Meet Pieter Devloo

CEO

Pieter Devloo studeerde af als licentiaat Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent met grote onderscheiding.
Vervolgens specialiseerde hij zich verder in de fiscaliteit aan de Fiscale Hogeschool met grote onderscheiding. Zijn beroepsloopbaan begon hij bij het Ministerie van Financiƫn en na een hele reeks examens oefende hij de functie van ea. inspecteur (diensthoofd) uit bij de dienst taxatie vennootschappen. Na ruim 7 jaar ervaring verliet hij het Ministerie.


In 2000 werd hij erkend Belastingconsulent en kort nadien erkend Accountant. Op 27 april 2002 behaalde Devloo Pieter een prijs als laureaat voor een examen georganiseerd door het Instituut van Accountants & Belastingconsulenten waaraan meer dan 1000 kandidaten deelnamen.

Meet the team

Bij VDVAccountants werken een groep van gemotiveerde medewerkers, waaronder gecertificeerde (fiscale) accountants, ITAA-stagiairs en fiscaal opgeleide collega’s. Samen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke fiscale en boekhoudkundige dienstverlening.

Deze werkkrachten kan u terugvinden in het kantoor te Vlierzele waar u ons kan bereiken via het algemeen nummer (053/77.66.66).