Wij streven naar 100% digitaal

  • Uw cijfers binnen handbereik, op elk moment
  • Online inzicht in uw cijfers
  • Alles digitaal (indienen aangiftes en jaarrekeningen, rapportage, mogelijkheid web meeting)
  • Automatische koppeling met banken (Billit)

Fiscaal en financieel

We weten dat de IT-sector zich vaak richt op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe  technologie├źn. Boekhouding en fiscaliteit zijn wellicht niet uw sterkste punt of horen niet tot uw voornaamste interesses. Daarom staan wij klaar om u te helpen bij het houden van uw fiscale administratie, zodat u zich kunt richten op wat u het beste doet.
Een boekhouding bijhouden is nu immers bij wet verplicht, elke medewerker in ons kantoor doet dan ook zijn uiterste best om uw administratie te vereenvoudigen en u bij te staan.

Ons gecertificeerd accountantskantoor zal u bijstaan in het vervullen van de fiscale verplichtingen zoals het indienen van de jaarrekening of belastingaangiftes en de periodieke verwerking van de BTW-aangifte.

VDVAccountants

VDVAccountants is gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Naast het voeren van uw boekhouding kan u bij ons terecht voor onafhankelijk advies omtrent globale fiscale optimalisatie tegen acceptabele tarieven.

Wij hebben een unieke aanpak en beheren uw boekhouding in de cloud. Upload uw administratie in onze beveiligde omgeving. Raadpleeg uw rapporten online.
Paperless. Less is more.

VZW dient de boekhouding in